vendredi 22 avril 2016

                                                     







                                                         Norman clafoutis                                                                       



                                                                                        


Classic but still enjoyed this apple-based clafoutis allows you to vary the pleasures.




Ingrédients

    300 g Pomme, 3 pommes
  3 cc * Alcool ous vin versez flamber, Calvados ous Cuire
  140 g Farine
  9 cc Edulcorant, de cuisson en poudre
  1 unité (s) Jaune d'œuf
  6 cc Beurre allégé 39-41% doux
  120 ml Eau, plaque tiède
    3 unité (s) Blanc d'œuf





Instructions

Preheat oven to 150 ° C (th.5). Peel the apples, cut into strips in a bowl. Pour calvados on top and set aside.

In a bowl, pour the flour, sweetener, egg yolk, melted butter and warm water. Whisk.

Meanwhile, beat until stiff egg whites, stir gently to the preceding mixture. Pour the mixture into a silicone mold 20 centimeters in diameter. Bake for 20 minutes.

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